Köpvillkor och leveransvillkor

VILLKOR FÖR KÖP I WEB-SHOPEN


Köp - beställning

 

Varor beställda här i Carina Bardun träskor - web-butik.
Vid beställning träffas avtal om köp först när vi bekräftat beställningen genom en automatiskt genererat e-postmeddelande med orderbekräftelse utan manuell hantering. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att meddela detta och göra en eventuell korrigering i efterhand.

 

Betalningsmetod

 

Betalning kan ske med kort, Swish till 0704156288 eller mot faktura (enbart inom Sverige).  
Betalar du med kort säkras ett belopp på beställarens konto vid köpet. Pengarna dras från beställarens kort först vid leverans.

Swisha till 0704156288.

Faktura: Faktura e-postas till dig med betalningsvillkor 15 dagar. En fakturaavgift om 40 kr tillkommer. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24 % per år. För att få betala mot faktura ska du uppfylla följande krav:

Du har fyllt 18 år (myndig person)
Du har inga betalningsanmärkningar
OBS! Vid köp mot faktura levereras din beställning endast till din folkbokföringsadress.

 

Samtliga priser i web-butiken är inklusive 25 % moms och fri frakt inom Sverige. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på utan föregående avisering.

 

Leverans och fraktkostnad

 

Fraktkostnad 66kr per sänding inom Sverige.

Inom Europa tillkommer 20 EUR per sändning.

Utanför Europa är fraktavgiften 30 USD per sändning.

 

Returnerar eller vill du byta en produkt står du för fraktkostnaderna. Var god se information om returer längre ner.

 

Leveranstid: Vi skickar dina varor från vårt lager inom 2-7 arbetsdagar räknat från den dag för beställning kom in. Vår ambition är att du ska få varan så fort som möjligt.

 

Vi använder Postnord av beställda varor och det tar ca 1-3 dagar  beroende på vart i landet du bor. 

Utanför Sverige kan leveranstiden variera.

 

Vi friskriver oss från alla eventuella ersättningskrav gällande leveransförseningar eftersom vi inte kan råda över Posten eller DHL handhavande av paketet.

Vi är dock ansvarig om varan skadas eller kommer bort under transporten till köparen. Vid eventuell returtransport är du, som köpare ansvarig om varan skadas eller kommer bort. Därför är det viktigt att vi och den som returnerar paket paketerar och märker (adresserar) varorna väl.

 

Är varan slut - ersättningsvara

 

Skulle någon av de beställda varorna vara slut i lagret, kontaktar vi dig via e-post. Du blir då erbjuden en ersättningsvara, eller så blir vi tyvärr, tvungna att makulera din beställning och du betalar inget för varan.

 

Ej uthämtat paket/order

 

Om försändelse inte hämtas ut inom förskriven tid, och den går tillbaka till avsändaren, så kontaktar vi dig. Ett belopp som motsvarar våra kostnader för bl.a. returfrakt, hanteringsavgift och expeditionsavgift regleras mot ditt betalda belopp eller på faktura, av makulerat köp på grund av att du inte hämtar ut ditt paket tid.

 

För närvarande är beloppet 150 kronor oavsett ordervärde.

 

Reklamation

 

Har en annan än beställd vara levererats till köparen eller om produkten är skadad, skall denna genast reklameras till oss via e-post. Glöm inte att ange vad som är felet. Detta måste göras omgående efter mottagandet av varan  (senast 7 dagar).
Tänk på att spara emballaget för eventuell reklamation till transportören för transportskada.

 

Om varan går sönder och det anses vara produktionsfel gäller samma sak som ovan.

 

Vid reklamation erhåller du en returetikett för kostnadsfri retur tillbaka till oss. Varan kan antingen bytas mot ny vara eller får du en återbetalning.

 

Retur / byte

 

Har du gjort en felbeställning eller om storleken inte passar dig, så returnerar du produkten själv, som kund. Du får då en retursedel e-postad till dig. Du, som kund står själv för returfrakten. 

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i väsentligen oförändrat skick, d v s. oanvänd och ej förstörd eller skadad. Detta gäller endast konsumentköp, ej  företag som är köpare.

 

Returadress:

Carina Bardun Träskor

Nytorpsvägen 34

183 71 Täby

 

 

Återbetalningar

 

När vi mottagit en retur/reklamation från dig, kontrollerar och godkänner vi den. Vid oklarheter kontaktas du. 

Vi gör endast återbetalning till dig. Vid byte ska du göra en ny beställning av varan och då får du din retur krediterad.

Kortbetalning: Vi  gör en återbetalning till det kort som du använde vid köpet.
Fakturabetalning: Om fakturan inte förfallit till betalning gör vi en kreditering av fakturan. Denna skickas till dig via e-post. Skulle fakturan vara betald, så gör vi en utbetalning till ditt bankkonto.

 


Vid frågor, kontakta vår kundtjänst:  info@carinabardun.com